s kliznim vratima...

Ugradbeni ormari s kliznim vratima pogodnija su i ekonomičnija varijanta za sve one koji žele maksimalnu iskoristivost prostora. Mogu se ugrađivati bez podne, stropne i leđne stranice, sistemom zid-zid / pod-strop te su odlično rješenje i za uske prostore.

Dodatna pogodnost tiče se estetskih mogućnosti dizajna samih fronti raznim ispunama, odnosno kombinacijama ispuna što dodatno podiže cjelokupan dojam samog ormara i kompletnog ambijenta u kojem se on nalazi. Ispune mogu biti ogledala, dekori iverala, medijapan, neprozirna lacobel, lamistal, parsol ili satinato stakla, plastične ispune kao plexiglass ili lexan uz mogućnost trajnog oslikavanja ispuna ili stranica raznim motivima korištenjem airbrush tehnike.

S obzirom da se svi ugradbeni ormari izrađuju po mjerama prostora i zahtjevima korisnika podrazumijeva se da je i unutrašnjost ormara podložna potpunoj prilagodbi korisnikovim potrebama. Uz osnovni izbor razmještaja vertikala i polica postoji mogućnost ugradnje široke palete dodatne opreme za ormare. U dodatnu opremu spadaju ladice, košarice, izvlačne police, ovalne palice, garderobni liftovi, vješalice, nosači cipela, kravata, hlača, suknji i sl..

Višegodišnje iskustvo

5 godina garancije

Kvalitetna izrada