s klasičnim vratima...

Ugradbeni ormari s klasičnim vratima pogodna su varijanta za otvorenije prostore i sve one koji vole klasičan estetski ugođaj. Za razliku od ormara s kliznim vratima obično se ugrađuju s leđnom i bočnim stranicama. Mogući sistemi ugradnje su kao i kod ormara s kliznim vratima: zid-zid, stranica-zid, stranica-stranica, stranica-zid (pod-strop).

Uz klasična vrata mogu se kombinirati i klizna na načine koje smo opisali, a samim time razbijamo eventualnu monotoniju klasičnog estetskog ugođaja jer se za fronte ormara koriste medijapan ili dekori iverala. Fronte ormara se naravno mogu i trajno oslikati raznim motivima korištenjem airbrush tehnike.

S obzirom da se svi ugradbeni ormari izrađuju po mjerama prostora i zahtjevima korisnika podrazumijeva se da je i unutrašnjost ormara podložna potpunoj prilagodbi korisnikovim potrebama. Uz osnovni izbor razmještaja vertikala i polica postoji mogućnost ugradnje široke palete dodatne opreme za ormare. U dodatnu opremu spadaju ladice, košarice, izvlačne police, ovalne palice, garderobni liftovi, vješalice, nosači cipela, kravata, hlača, suknji i sl..

Višegodišnje iskustvo

5 godina garancije

Kvalitetna izrada